Rațiunea poate salva România

Standard

descarcare-3Mă doare inima când văd ce se petrece în România. Trăim momente extrem de dificile, țara fiind împărțită în două:Unii protestează de câteva zile în Piața Victoriei, din cauza ordonanței emisă de guvern și continuă să protesteze,chiar dacă aceasta a fost abrogată, cerând acum demisia guvernului. Înseamnă că pentru cei care au pierdut alegerile din decembrie, ordonanța nu a fost decât un pretext pentru a-și arăta revolta. Cealaltă parte, până acum tăcută, majoritatea românilor care au votat alianța P.S.D.- A,L.D.E a venit și ea în ultimul timp să protesteze la Palatul Cotroceni, indignați că președintele țării nu-i consideră ca făcând parte din „poporul lui”, cerându-i demisia.

De fapt președintele țării, imediat după alegeri, a promis că va duce război împotriva celor aleși și îl duce punând bețe în roate mersului bun al activității guvernului: acceptarea cu întârziere a premierului, a bugetului, că de aceea a fost emisă la o oră târzie ordonanța despre sare se face atâta caz, participarea la protestele din stradă, stârnind prin această atitudine pe unii împotriva celorlalți, în loc să-și exercite atribuția pe care o are de mediator între instituții, între stat ți societate, și altele care sunt cunoscute.images-3 Acestea toate au dus la dezbinarea oamenilor.

Se impune ca acum și unii și alții, care sunt factori de decizie, să se așeze la masa dialogului, fără ambiții, fără prejudecăți, să ia măsurile necesare pentru încetarea protestelor, pentru o Românie unită, pentru ca liniștea să se așeze în țară, ca guvernul să-și continuie activitatea de aplicare a programului de guvernare spre binele poporului și al țării. Sper ca și președintele țării să vină în Parlament cu un asemenea mesaj, fiindcă numai rațiunea poate salva România din situația în care se află.

10 răspunsuri »

 1. Acest presedinte (ma felicit ca intuitia m-a sfatuit sa nu-l votez la fel ca si pe Basescu ) este un mare rau pentru Rpmania. Nu are moralitate, a intrat cu tinichele de coada in Palatul Cotroceni, este mult prea plin de el ca sa aiba ratiune iar conjunctura ca securitatea ( inainte sa descalece Basescu de la putere) sa preia fraiele si sa obtina ce a visat dintotdeaua sa conduca cu mana stalinista asa cum probabil i s-a cerut, il foloseste ca sa stie natiunea ca are presedinte. De aceia el se distreaza weekend de weekend ori acasa la nevasta si cu prietenii din Sibiu ori cocotat pe un munte la schiat. Nu mai poate el de durerile poporului, de ce i se pregateste Romaniei atat timp cat i se inchid dosarele si el se poate distra pe banii nostri cum pofteste.

  • Nu știu ce blestem este pe poporului nostru, dragă Beta, că de câte ori se îndreptă spre bine, vine cineva și îi dă în cap, ca și la referendumul din 2012, împotriva lui Băsescu, când votul a milioane de români a fost aruncat la coș.Poate că Dumnezeu cu mila lui, va înlătura acest blestem ,va pedepsi pe trădătorii de țară , ca să ne ajute. O duminică liniștită!

 2. Si eu sper sa se termine odata , asa cum spui e ca un blestem dar mai degraba eu cred ca a fost comoditatea noastra iar acum e cam tarziu sa mai putem face ceva. Doar bunul Dumnezeu daca vrea ne mai poate ajuta.

  O bombonica de la fiul meu ❤

 3. Buna seara Doamna Victoria !
  Eram sigur ca am trecut pe la dumneavoastra dar ,abia acum am constatat ca NU am trecut , fapt pentru care imi cer public SCUZE ! 😦
  Indemnul Domnie Voastre din finalul postarii este EXCELENT, de mult BUN SIMT ,
  pornit din toata INIMA si cu toata sinceritatea ! 🙂
  Din pacate, din 7 februarie cand ati publicat postarea de fata si pana IERI 23 februarie cand JUDECATORII de ca Curtea de Apel PITESTI au RESPINS 🙂 🙂 🙂
  contestatia in ANULARE depusa de avocatii familiei Johannis versus Decizia Definitiva si Irevocabila a Curtii de Apel Brasov care a ANULAT contractul de vanzare -cumparare cu ACTE FALSE a CASEI inchiriate bancii austriece, presedintele Romanie, Klaus Werner Johannis , NU a TINUT CONT deloc de INDEMNUL dumneavoastra ci, DIMPOTRIVA, a ” tunat si fulgerat” impotriva coalitiei PSD&ALDE si a cabinetului GRINDEANU, prin tot felul de tertipuri …………….
  Va multumesc pentru comentariul facut pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/23/
  Cum stiu ca nu prea aveti timp sa treceti din nou ( pentru a citi raspunsul meu ,
  m-am gandit sa postez AICI ce-am postat si ACOLO ,
  atat pentru dvs.cat si pentru persoanele virtuale ce va viziteaza,
  ISTORICUL casei familiei prezidentiale PIERDUTE definitiv si irevocabil ieri,
  la Curtea de Apel PITESTI !!! 🙂 🙂 🙂

  ” 1991: familia Iohannis află că va moșteni o prorpietate în Sibiu, alături de cetățeanul x.
  1998: Familia Iohannis află printr-un act oficial că moștenirea (primită în 1993) se bazează pe un act nul.
  1998: Pentru a redobândi dreptul la moștenire, familia Iohannis și cetățeanul x prezintă un act fals, negat de un act emis de aceeași autoritate în 1996. (Ulterior, emitentul adeverinței false,secretarul primariei din Porumbacu , Liviu Munteanu, este condamnat pentru acest fapt la un an de închisoare cu suspendare).
  1999: Klaus Iohannis cumpără partea de moștenire a cetățeanului x, deși știe că ea se bazează pe un act nul și pe unul fals, soția sa având aceeași problemă.
  2005: Familia Iohannis pierde partea de moștenire ce-i revenise direct, definitiv, tocmai pentru că actele care duseseră la dobândirea sa erau unul nul și unul fals.
  2014: Familia Iohannis pierde și partea de moștenire cumpărată de la cetățeanul x, iar instanța motivează: „CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.”
  2017: Familia Iohannis epuizează și ultima cale de atac împotriva unei decizii judecătorești, decizia pierderii casei fiind dfinitiv definitivă, ca să zicem așa.
  2017: Este încă în vigoare, nefiind modificat de vreo ordonanță de urgență a guvernului, articolul 323 din noul Cod Penal, adoptat în 2009, care spune:
  „Uzul de fals
  Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată ” ! 🙂
  Sursa celor postate in GHILIMELE, internetul .

  La Multi Ani de DRAGOBETE ! 🙂
  Cu respect,
  Aliosa 🙂

  • ” FRICA pazeste BOSTANARIA ” !!! 🙂 😦 🙂
   V-am adus spre vizionare si ascultare VIDEOCLIPUL

   realizat CULMEA IRONIEI, de un jurnalist care lucreaza Digi 24Tv,la post FIDEL presedintelui Johannis ! 🙂
   Vizionare si auditie placuta ! 🙂
   Seara de duminica cat mai frumoasa ! 🙂
   Cu respect,
   Aliosa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s